Home / FC Bayern München Har Kun én Sejr I Alle Turneringer For Nylig

FC Bayern München Har Kun én Sejr I Alle Turneringer For Nylig

Ifølge historiske optegnelser er FC Bayern Münchens resultater ganske fremragende. Leverkusen er desværre for stærk i denne sæson. I 24. runde af Bundesligaen trak FC Bayern München 2-2 ude mod Freiburg og mistede igen flere point. Stillet over for denne pointtrend er det for svært for FC Bayern München at besejre Leverkusen. Er det en falsk start for Harry Kane at bære Bayern München Trøje ? Hans karriere er bestemt til ikke at have nogen vinderøjeblikke.

Faktisk, efter at Harry Kane kom til FC Bayern München, var hans styrke fuldt udnyttet, og hans statistikker i alle aspekter var ganske fremragende. At dømme ud fra personlige data er Harry Kanes styrke ikke faldet, men er blevet bedre i FC Bayern München. FC Bayern Münchens data ligner tidligere år, men modstanderens Leverkusens præstation er blevet væsentligt forbedret. Når dette sker, bliver cheftræneren holdets største synder.

Oprindeligt var denne kamp FC Bayern Münchens 2.000. milepæl i Bundesligaen, men desværre kunne de ikke fejre med en vinderkamp. Da FC Bayern München kun havde én sejr i alle turneringer i den seneste sæson, følte spillerne også et enormt pres i det øjeblik, de tog deres Billige Fodboldtrøjer på for at konkurrere. FC Bayern München har trods alt vundet Bundesliga-titlen i 11 år i træk, og spillerne ønsker ikke, at denne rekord skal slås i år. Harry Kane har ubeskrivelige problemer i sit hjerte. Mange mennesker tror, at han bragte uheld til FC Bayern München.