Home / Kane Slutter Sig Til FC Bayern München På En Fire-årig Aftale

Kane Slutter Sig Til FC Bayern München På En Fire-årig Aftale

Kane er Tottenham Hotspurs kernespiller, og Kane besluttede at forlade efter sidste sæsons afslutning. Meget trist for de fans, der bar Tottenham Hotspur- Billige Fodboldtrøjer . Til sidst valgte Kane Bundesliga-overherren FC Bayern München. Bundesligaen FC Bayern München München-klubben annoncerede den 12., at Kane var skiftet fra Premier League Tottenham Hotspur til FC Bayern München, og de to parter underskrev en 4-årig kontrakt.

Tottenham Hotspur havde en dårlig rekord i sidste sæson og formåede ikke at presse sig ind i Champions League. For en fremragende spiller er Champions League enhver spillers ønske. Kane sagde også selv, at han valgte at forlade holdet for at fortsætte med at spille i Champions League med FC Bayern München trøje nummer 9. Jeg vil kæmpe om mesterskabet hvert år. At slutte mig til FC Bayern München giver mig mulighed for dette og giver mig mulighed for at udfordre.

Kane er også meget glad for at komme til FC Bayern München. Han sagde, at FC Bayern München er en af de mest fantastiske klubber i verden og et hold fuld af vinderånd.