Home / Real Madrids Præsident Florentino Pérez' Ledelse Er Fuld Af Visdom

Real Madrids Præsident Florentino Pérez' Ledelse Er Fuld Af Visdom

Efter Juventus i Serie A blev straffet, blev Manchester City i Premier League også straffet. Real Madrid, en af topklubberne, ledes med visdom af formanden Florentino Pérez. Siden Florentino Pérez tiltrådte, har indflydelsen fra den hvide Billige Fodboldtrøjer været stigende.

Mange fans nævnte, at Real Madrid er hensynsløs, og meget få spillere kan annoncere deres pensionering på holdet. Fordi Real Madrids spillere vil være i krise, så længe de er over 30 år, vil de enten blive byttet eller re-signeret for en kort periode. Om det var Raúl og Kaká i fortiden, eller Marcelo og Gareth Bale i sidste sæson. Ingen af dem kunne trække sig tilbage i Real Madrid, de var i samme situation og sagde farvel til Santiago Bernabeu-fansene. Alt dette er uadskilleligt fra den afgørende beslutning fra formanden Florentino Pérez, som stadig holder Real Madrid i rækken af topklubber. Engang ønskede Florentino Pérez at forene andre klubber for at skabe en ny liga, men han blev forrådt af seks Premier League-klubber. I sidste ende var det kun FC Barcelona og Juventus, der stadig støttede Florentino Pérez' beslutning, og deres handlinger blev også sanktioneret.

Selvom Real Madrid og FC Barcelona er rivaler i La Liga, vil de stadig støtte hinanden, når de støder på problemer. Real Madrid Trøje vil stadig være elsket af mange fans, de har fremragende ledelse. I modsætning til Manchester Citys nuværende situation er de blevet bortvist fra ligaen af ni klubber i Premier League. Chelseas situation i sidste sæson var kun begyndelsen, og Real Madrid bliver ikke den anden Manchester City.