Home / Tottenham Tøj Børn Virksomhedens CEO Eugene Nashilov

Tottenham Tøj Børn Virksomhedens CEO Eugene Nashilov

Tottenham Trøje Børn  Virksomhedens CEO Eugene Nashilov sagde til IGN: "Du vil styre din klub, danne en liste, udvikle taktik og konkurrere med andre spillere i sæsoner for at bevise dine evner og klatre til toppen af ligaen. Konkurrencedygtigt, fair spil er selve kernen i UFLs gameplay. I denne konkurrence afhænger din sejr udelukkende af dine spillefærdigheder og de valg, du træffer.

"Dette er et af vores kerneprincipper, essentielt for alt, hvad vi gør. Vi mener, at vores spilleres succes ikke bør afhænge af antallet af køb i spillet eller værdien af donationer, de giver, men af deres spillefærdigheder, erfaring og beherskelse. Du vil aldrig være forpligtet til at købe noget i UFL for at opnå høje rangeringer og forblive konkurrencedygtig."

Strikerz har lovet, at der ikke vil være nogen efterfølger til UFL, hvilket betyder, at - i modsætning til FIFA, der genvindes hvert efterår - spillere ikke vil se deres hold slettet på årsbasis, og eventuelle trofæer eller belønninger vil blive bibeholdt over tid i "sømløst og Fodboldtrøje Med Tryk  vedholdende gameplay" ”.