Home / Vil Du Fjerne Mbappe-trøjen?

Vil Du Fjerne Mbappe-trøjen?

Den franske angriber Mbappes transferrygter er viklet ind. Nogle fans sagde, at Mbappes nr. 7-trøje ikke kan købes i den officielle butik i Paris, hvilket kan gøre Mbappé Fodboldtrøje til et samleobjekt. RMC bekræftede dog, at den stadig kan købes.

I lighed med hvad der skete med Messi i begyndelsen, begyndte PSG også at afmontere den enorme plakat af Mbappe hjemme i Paris, fordi klubben har besluttet at marginalisere Mbappe. Mbappes indstilling er også meget hård, og han rejste ikke med holdet til Asien. Efter at Paris-holdet vendte tilbage for at begynde at træne, trænede Mbappe ikke med hovedspillerne, men trænede med Paris' udkantsspillere.

Da Paris "tvang" Messi væk, mistede Paris mange fans, og nu gør holdets nummer et stjerne også angst. "eldebate" påpegede, at PSG ikke tillod Mbappe at deltage i spillet for at forhindre, at hans skade ikke kunne overføres til Real Madrid. Sådanne bemærkninger er også forvirrende. Alt i alt er alt variabelt på nuværende tidspunkt, den eneste konstant er trojerudsalgdk, som vil fortsætte med at give dig den bedste kvalitet Billige Fodboldtrøjer !