Home / 36 år Gammel!

36 år Gammel!

Den 24. juni fejrede Messi sin 36-års fødselsdag. Manden, der fik fans over hele verden til at gå amok for sin Billige Fodboldtrøjer , har modtaget hilsener fra hele verden om at få mest muligt ud af sin dag.

Messi har arbejdet hårdt i fodbold i 19 år. Hans storslåede færdigheder, vidunderlige gennembrud, evigt skiftende skud og vidunderlige afleveringer er alle imponerende. Disse 19 år kan siges at være en af de mest herlige og smukkeste epoker i fodboldhistorien. I et nyligt interview talte Messi om at blive udråbt af Paris-fans for første gang og gav generøst udtryk for, at han ville forsøge at huske de gode ting i Paris, ikke buherne. "Ikke mere, det forbliver anekdotisk."

Messi er ved at starte livet i Miami. Iført nr. 10 Messi Fodboldtrøje igen kan han give slip på det enorme pres og mærke fodboldens rene skønhed igen. Og for nylig var der endnu en nyhed om, at Busquets har underskrevet en gratis transferkontrakt med Miami International-holdet og ser frem til at blive genforenet med sin ven Messi. Samarbejdet mellem de to har varet i mere end ti år, og nu er de genforenet igen, hvilket burde være noget, som mange fans er glade for at se!