Home / AC Milan Henter Tijjani Reijnders

AC Milan Henter Tijjani Reijnders

Tijjani Reijnders er medlem af Eredivisie, og han har 6 år tilbage af sin kontrakt med Eredivisie-holdet. Tijjani Reijnders iført Billige Fodboldtrøjer er 25 år i år. Tijjani Reijnders er på sit højeste. Hvis han fortsætter med at spille for Eredivisie-holdet, så vil hans fremtid være fuldstændig ude af kontakt med de fem store ligaer.

Tijjani Reijnders' ungdom og styrke er vigtige faktorer i en spillers karriere. Derfor er det ikke urimeligt, at AC Milan ønsker at hente Tijjani Reijnders. Når alt kommer til alt, en erfaren og god spiller, så længe transfersummen ikke er meget, hvorfor så ikke signere Tijjani Reijnders? Ifølge de seneste nyheder underskrev AC Milan Tijjani Reijnders for en transfersum på 20 millioner euro plus en bonus på 5 millioner euro. Det betyder, at Tijjani Reijnders skal spille i A.C. Milan trøje. En række medier afslørede, at den hollandske midtbanespiller Tijjani Reijnders vil komme til AC Milan på mandag, gennemgå en lægeundersøgelse på tirsdag og formelt skrive under med AC Milan.

Tijjani Reijnders kom til AC Milan, dette vil være et nyt udgangspunkt for hans karriere, lad os se frem til hans vidunderlige præstation i fremtiden.