Home / Athletic Bilbao Besejrede Atlético Madrid 3-0

Athletic Bilbao Besejrede Atlético Madrid 3-0

La Liga Copa del Rey er gået ind i finalen. Barcelona og Real Madrid, som vi kender, er ikke kommet i finalen. De blev elimineret i top 8 og top 16. I semifinalen besejrede Athletic Bilbao Atlético Madrid med 3-0. I første runde viste Atlético Madrid ikke deres hjemmebanefordel og kom bagud 0-1. Spillerne iført Athletic Club Trøje lod ikke deres vagt ligge og besejrede deres modstandere med 0-2 i anden runde. Atlético Madrid stoppede i semifinalen med en stor score på 0-3.

Det andet hold, der gik videre til finalen, var Real Club Deportivo Mallorca. De mødte Real Sociedad i semifinalen. De to hold var styrkemæssigt relativt jævnbyrdige og opnåede uafgjort i første og anden runde. Real Club Deportivo Mallorca var heldigere og besejrede med succes Real Sociedad i straffesparkskonkurrencen og gik med succes videre til finalen. Fansene iført Real Sociedad Trøje på stedet var meget glade for dette.

Athletic Bilbao-holdet har vundet 23 mesterskaber i historien. Over for så stærk en modstander, vil Real Club Deportivo Mallorca fortsat have held og lykke? Lad tiden bekræfte det.