Home / Atlético De Madrids Trøje Nr. 7 Vender Tilbage Til Antoine Griezmann

Atlético De Madrids Trøje Nr. 7 Vender Tilbage Til Antoine Griezmann

João Félix' egensindige opførsel fik ham til at miste sin yndlings Billige Fodboldtrøjer nr. 7. Diego Simeone lod Antoine Griezmann tage Atlético Madrid Trøje nr. 7 på igen, så det kan også direkte vise, at João Félix har mistet holdets tillid. João Félix er vendt tilbage til Atlético de Madrid på grund af hans manglende præstation i Chelsea. Diego Simeone planlægger muligvis at bytte João Félix denne sommer, trods alt er spillerens sind her ikke længere.

Diego Simeone er i øjeblikket den bedst betalte træner i fodboldligaen, og han har magten til at tage ansvaret for spørgsmålet om fastholdelse af spillere. Hvis João Félix har en god præstation, så vil Diego Simeone helt sikkert værdsætte hans tilstedeværelse. Siden João Félix kom til Atlético de Madrid i 2019, har hans styrke ikke vist sin værdi. Oprindeligt planlagde Diego Simeone at træne João Félix' potentiale, men desværre insisterede spilleren på at tage til Premier League, da han mente, at Atlético de Madrid forsinkede sit potentiale.

Diego Simeone gav João Félix tilstrækkelig respekt og bad ham tage til Chelsea i Premier League for at opleve og tydeligt se sine egne problemer. Når først Diego Simeone giver spilleren mulighed for at forlade, mister spilleren også indirekte muligheden for at komme tilbage, medmindre han virkelig har kræfterne. Chelsea beviste også, at João Félix's styrke ikke er god, så Diego Simeone har mere grund til at undertrykke spillerens arrogante indre tanker, ellers vil Atlético de Madrid stadig tillade spillerne at rode rundt i fremtiden. João Félix vil stå over for et sådant transferskifte i fremtiden. Vil han vinde trænerens tillid igen?