Home / Antoine Griezmann Fortryder Ikke, At Han Kom Til FC Barcelona

Antoine Griezmann Fortryder Ikke, At Han Kom Til FC Barcelona

Det, folk ofte husker, er en svær rejse, som får folk til at vokse til en anden person. Antoine Griezmann bar igen en Frankrig Fodboldtrøje , og han så meget ældre ud end de foregående år. Antoine Griezmann var stadig en ung og energisk dreng ved verdensmesterskabet i 2018. Fem år senere oplevede Antoine Griezmann drejningerne mellem FC Barcelona og Atlético de Madrid, og han ændrede fuldstændig mentalitet og modnedes. Nu er Antoine Griezmann ikke kun en skyggekantspiller, men også en uundværlig midtbanespiller på holdet.

I denne kamp mellem Frankrig og Tyskland mødte Antoine Griezmann igen sine tidligere FC Barcelona-holdkammerater, og de hilste glad på hinanden. Når han ser tilbage på dengang, Antoine Griezmann bar Barcelona Trøje , led han faktisk for meget kritik og blev reduceret fra den mest magtfulde kantspiller, før han skiftede til en erstatningsspiller. Selvom den periode var det sværeste øjeblik i Antoine Griezmanns karriere, da han så Marc-André ter Stegen igen, var han stadig meget taknemmelig for at være blevet medlem af FC Barcelona.

Det heldigste ved Antoine Griezmann var at møde træner Diego Simeone og tilgive ham for at gøre ting, han savnede. Efter at mange spillere forlader det hold, de spillede for i deres høje år, er det svært for dem at vende tilbage til deres oprindelige hold. For at forhindre, at Antoine Griezmanns evner blev opgivet, foreslog Diego Simeone en lånekontrakt til FC Barcelona, hvilket også gav spilleren endnu en chance for at blive genfødt. Marc-André ter Stegen spiller stadig for FC Barcelona, mens Antoine Griezmann er vendt tilbage til Atlético de Madrid for at genvinde sine tidligere evner.