Home / FC Barcelona Er Interesseret I At Hente João Félix I Vintervinduet

FC Barcelona Er Interesseret I At Hente João Félix I Vintervinduet

For nylig er det blevet rapporteret i medierne, at FC Barcelona er ivrige efter at hente João Félix, så hvad bliver det endelige resultat? I sommer sendte Atlético de Madrid João Félix til FC Barcelona på lån, og holdet ønsker ikke længere at bruge denne spiller. João Félix sagde endda, at han ikke ønskede at fortsætte med at bære Atlético Madrid Trøje og mente, at dette hold havde forsinket hans fremtid. Atlético de Madrid vænnede sig heller ikke til João Félix' karakter, hvilket direkte forhindrede ham i at blive på holdet.

Efter at João Félix tog Barcelona Trøje på, er hans styrke faktisk blevet forbedret. I de seneste turneringer har João Félix bidraget med 3 mål og 3 assists i otte kampe, hvilket også er hans bedste resultat lige siden han kom til La Liga. Stillet over for João Félix' fremragende resultater i den nye sæson, er FC Barcelona noget fristet og ønsker at logge ind til en lav pris. For fire år siden introducerede Atlético de Madrid João Félix for 127 millioner euro, og kontrakten udløber i 2029.

Atlético de Madrids nuværende prisskilt for João Félix er ikke mindre end 80 millioner euro, mens FC Barcelona kan være villig til at betale op til 50 millioner euro i transfergebyrer. Stillet over for en sådan situation vil João Félix sandsynligvis reducere sin løn og vælge at slutte sig til FC Barcelona, ligesom Antoine Griezmann gjorde dengang. Det er umuligt for Atlético de Madrid at fortsætte med at genbruge João Félix, og det skal sælges. Nu afhænger det af den pris, køberen betaler? João Félix har kun optrådt i to måneder. FC Barcelona-fans råder holdet til at observere spillerens præstation gennem hele sæsonen, før de træffer en beslutning?