Home / Newcastle United-spillere Er Spændte På At Slå Arsenal

Newcastle United-spillere Er Spændte På At Slå Arsenal

Nogle skiftende faktorer fandt sted i den 11. runde af Premier League. Arsenal tabte kampen for første gang i denne sæson. I Arsenals 0-1-tab til Newcastle United spillede begge hold dårlige fodboldprincipper. Spillere fra begge sider lavede nogle fejlhandlinger, men dommeren ignorerede overtrædelserne. Forekomsten af dette fænomen gjorde også spillere mere skruppelløse med at beskidte modstandere under spillet. Heldigvis kom ingen spillere alvorligt til skade på begge sider.

Enhver spiller, der tager en Fodbold Trøje på og konkurrerer, bør være ansvarlig for spillernes sundhed i spillet, i stedet for at bruge særlige midler til at vinde. Arsenals cheftræner Mikel Arteta var meget utilfreds med dommerens beslutning, men han var desværre ikke i stand til at ændre på udfaldet af nederlaget. Disse spillere, der bar Newcastle United Trøje , var virkelig uhøflige og bevidst beskidte Arsenal-spillere igen og igen. Declan Rice kunne virkelig ikke holde ud at se sine holdkammerater blive målrettet af Newcastle United-spillere igen og igen. Til sidst trådte han vredt frem for at skændes, og en voldsom konflikt brød ud.

I et spil er dommeren en meget vigtig tilstedeværelse. Når alt kommer til alt, vil spillerne gå alt for at vinde eller tabe. I kampen mellem disse to hold tabte Arsenal sit første nederlag i den nye sæson, fordi dommeren ignorerede eksistensen af forskellige fejl. Newcastle United er meget begejstrede for at slå Arsenal. I den nye sæson er deres fordel trods alt ikke så stærk som deres modstandere.