Home / Barcelona Trøje Med Tryk Arsenal ønsker Ikke At Tale Om E

Barcelona Trøje Med Tryk Arsenal ønsker Ikke At Tale Om E

Barcelona Trøje Med Tryk  Arsenal ønsker ikke at tale om et magtskifte i det nordlige London, mens de forbereder sig på at være vært for Tottenham på lørdag. Faktum er stadig, at Mauricio Pochettino aldrig har tabt et North London Derby i ligaen, og hans mænd endte over deres ærkerivaler for det første. gang i 22 år i sidste sæson. Disse statistikker gør temmelig dyster læsning for Arsene Wenger.

Gunners-chefen har dog nogle grunde til at være optimistisk. Spurs vil være uden Toby Alderweireld, hvis skade er værre end først frygtet, og belgieren vil nu sidde ude indtil efter jul. Lige så positive nyheder for værterne er, at de kun har tabt to gange hjemme til Tottenham i de sidste 24 år. Lilywhites skal se tilbage til den 20. november 2010 for deres sidste sejr på fjendens territorium, hvor begge sider stillede med meget forskellige opstillinger. Younes Kabouls hovedstød i det 85. minut den dag - efter at gæsterne kæmpede sig tilbage fra 2-0 ned for at vinde 3-2 - er gået ned i folklore. Arsenal XI: Lukasz FabianskiFabianski kæmpede for at få en fast plads i Arsenal og flyttede efterfølgende til Swansea.

Bacary Sagna Senest med Manchester City er den tidligere franske landsholdsspiller i øjeblikket en fri agent. Laurent Koscielny Midtforsvaret er den eneste spiller, der startede den dag, og som stadig er i klubben. Sebastien Squillaci Franskmanden spillede kun 23 kampe for Fodboldsæt Børn  Arsenal, før han rejste til Korsikansk outfit Bastia.