Home / Liverpool Trøje Børn Hvad Chelsea-fans Har Tweetet Om Drinkwat

Liverpool Trøje Børn Hvad Chelsea-fans Har Tweetet Om Drinkwat

Liverpool Trøje Børn  Hvad Chelsea-fans har tweetet om DrinkwaterMen mange Chelsea-fans mener, at dette var Drinkwaters værste præstation i sæsonen - selvom Blues opnåede en overbevisende 3-0-sejr - og nogle af dem er ikke overbeviste om, at han er god nok til at spille for klubben .Her er blot et par af de tweets, som Chelsea-tilhængerne har postet i eftermiddag... Stadig tidlige dage i Drinkwaters Chelsea-karriere. Det er selvfølgelig stadig tidligt i Drinkwaters karriere. Den engelske landsholdsspiller har kun spillet 18 kampe for det vestlige London-outfit.

Men spillere i topklubber, der regelmæssigt underpræsterer, har ikke en tendens til at holde ret længe. Drinkwater vidste, at det at forlade Leicester til en klub som Chelsea var et gamble - men et spil, der havde potentialet til at betale udbytte, især med VM i 2018 omkring kl. corner.Er Drinkwater godt nok til Chelsea? Måske var det en fri dag i dag, og han vil forbedre sig, når vi nærmer os sæsonafslutningen.

Men at dømme efter ovenstående tweets, er Drinkwater stadig til at overbevise mange Chelsea-fans om, at han besidder den kvalitet, der kræves for at få succes Fodboldtrøjer Til Børn  på Bridge.Chelsea-fans: er Danny Drinkwater god nok? Sig din mening ved at efterlade en kommentar nedenfor.