Home / Barcelona Tøj Til Børn Englands Fans Vil Ofte Sige

Barcelona Tøj Til Børn Englands Fans Vil Ofte Sige

Barcelona Trøje Til Børn  Englands fans vil ofte sige, at spillere skal vælges på form frem for omdømme - men er det virkelig svaret? Under alle omstændigheder har engelske trænere i løbet af det sidste årti ofte udvalgt spillere fra mindre fashionable klubber baseret på form - som Michael Ricketts , David Nugent og Matt Jarvis kommer alle i tankerne - men mange af dem viser sig at være one-cap vidundere. Et andet one-cap vidunder er Jay Bothroyd, som på bizart vis blev indkaldt til Englands internationale venskabskamp mod Frankrig tilbage i 2010 af daværende manager Fabio Capello.

Bothroyd blev den første engelske spiller fra en Championship-klub siden Nugent i 2007 til at spille for sit land, da han erstattede Andy Carroll med 20 minutter tilbage. Det lykkedes ham ikke at score - og det var afslutningen på hans ekstremt korte internationale karriere. Bothroyds karriere siden har været... differentBothroyd fortsatte med at spille Premier League-fodbold med Queens Park Rangers i en sæson, før han tilbragte halvdelen af ​​2012-13-kampagnen på lån hos Sheffield Wednesday. Siden

han forlod QPR i 2013, har Bothroyds karriere taget nogle ret underlige, men vidunderlige drejninger. Den tidligere Arsenal-elev, der tidligere i sin karriere havde perioder med Coventry City, Perugia og Wolves blandt andre Fodboldtrøje Med Navn  klubber, afsluttede en seks-måneders periode med frit spil ved at slutte sig til Muangthong United i den thailandske Premier League i januar 2014.