Home / Barcelona Fodboldtøj Inden Kick-off Var Det En Anden

Barcelona Fodboldtøj Inden Kick-off Var Det En Anden

Barcelona Fodboldtrøje  Inden kick-off var det en anden tidligere Liverpool-spiller, Javier Mascherano, der sagde farvel til Barca-trofaste efter syv en halv sæson på Camp Nou. Og hans trøje nr. 14 havde allerede en ny ejer i en anden tidligere rød: Coutinho.

Camp Nou-publikummet stod og klappede, da Coutinho klappede i hænderne med Iniesta og løb videre til sin første Barca-optræden efter 68 minutter, hvor han kom ind på en firemands midtbane sammen med Sergio Busquets, Ivan Rakitic og Paulinho (som havde erstattet Aleix Vidal få minutter tidligere) .

Umiddelbart var midtbanespillerens ønske om at være på bolden, at modtage og føre den fremad, altid på udkig efter at være positiv ved at udvælge holdkammerater i avancerede positioner eller løbe ned ad kanalerne.

For det meste holdt han det dog simpelt, med noget pænt link-up spil og afleveringer, selvom en ambitiøs gennemspilning for Paulinho kun lige undlod at finde sin internationale holdkammerat på kanten af området.

Det var en lys comeo, og Barca-fans vil gerne Fodboldsæt Til Drenge  se mere. Coutinho er pokalbundet i Champions League efter at have spillet for Liverpool i konkurrencen, men han kan være nyttig i Copa del Rey og også La Liga.