Home / Tottenham Tøj "Andreas Vil Nu Gerne Spille, Som

Tottenham Tøj "Andreas Vil Nu Gerne Spille, Som

Tottenham Trøje  "Andreas vil nu gerne spille, som vi alle ved, han kan - score mål, skabe mål - og du har de andre, der vil prøve at få så mange minutter, som de kan på førsteholdet." Mason, Angel , Chongy, Brandon [Williams]... de er nødt til at prøve at påvirke managerens tankegang om, at de kan gøre det uge ud, uge ind, fordi de i øjeblikket dypper tæerne i med et par kampe. Andreas og Scott cementerer deres plads og bliver nødt til at sparke videre.

"Axel er anderledes, fordi han er midt imellem dem begge. Han er nødt til at cementere sin position, tage sine chancer med begge hænder og ikke give manageren en chance for at droppe ham."Jimmy Garner er en god spiller. Han er meget moden af sin alder, så han kan klare al hypen og alt det, der følger med at spille på førsteholdet. Han har scoret nogle gode mål i U23 og EFL Trophy, så han udvikler sig lidt.

- Han skal bare være tålmodig, for han er en meget god spiller, som forhåbentlig vil have en lang karriere i Manchester United. Der er ingen hast med ham. Han vokser stadig, skal stadig bygge sig selv op i gymnastiksalen og vokse naturligt. "Alt i alt er vi glade for, Billig Fodboldtrøje  at Academy-spillerne kommer igennem til førsteholdet."