Home / Cristiano Ronaldos Sidste To ønsker I Fodbold

Cristiano Ronaldos Sidste To ønsker I Fodbold

Cristiano Ronaldo skjuler aldrig sine ambitioner, han unddrager sig aldrig nogen mediemålretning. Cristiano Ronaldo sagde i et interview med portugisiske medier, at han ønsker at deltage i dette års FIFA World Cup, og han ønsker også at deltage i UEFA European Football Championship i 2024. Ronaldo Trøje har altid været en fanfavorit, og han er ivrig. at fortsætte sin karriere.

I sommerens transfervindue har mange medier lavet falske oplysninger om Cristiano Ronaldos transfer. Cristiano Ronaldo sagde dog kun på de sociale medier, at hele sandheden vil dukke op efter transfervinduets afslutning. Selvom Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, ikke forlod sin sidste chance i transfervinduet, endte han med at blive i Manchester United. Han opfylder sin kontrakt med Manchester United, og han accepterer også gradvist rollen som afløser. Cristiano Ronaldos første var mange, men han accepterede at føre Manchester United til UEFA Europa League for første gang i sin karriere. Han gav endelig slip på Manchester Uniteds besættelse af at tabe kvalifikationen til UEFA Champions League, og han slap også sine mål i turneringen. Det portugisiske fodboldforbund holdt sin fjerde prisuddeling, og Cristiano Ronaldo vandt landsholdets topscorerpris.

Selvom Cristiano Ronaldo var iført et formelt jakkesæt på stedet, tænker alle stadig på den Portugal Trøje nummer 7. Cristiano Ronaldo udtrykte sine to ønsker ved prisoverrækkelsen, og han vil stadig vælge at spille for landsholdet. Det portugisiske fodboldforbund har masser af unge spillere at vælge imellem, og Cristiano Ronaldo håber stadig på fortsat at være en del af landsholdet. Han tænkte ikke på at afslutte sin karriere hurtigst muligt og vælge at trække sig, og han har stadig et mesterskabsmål, der ikke er blevet gennemført.