Home / Dette Er Cristianos Historie

Dette Er Cristianos Historie

Den 1.200. kamp i Ronaldos karriere i en alder af 39 kan beskrives som en standard karrieremilepæl. Iført den nye Al Nassr Billige Fodboldtrøjer scorede han det 869. mål og hjalp holdet med at score 3 point. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at han nærmer sig 900 mål. Som en påmindelse er denne hvide trøje en limited edition, ser meget moderigtig og blændende ud og er værd at samle af fans!

Selvfølgelig fortættede Ronaldos 1.200 kampe mange uforglemmelige øjeblikke. Den blændende Real Madrid-karriere, de spændende Manchester United-år, de lige så uforglemmelige Sporting CP, Juventus og Al Nassr-år, og landsholdsårene, kan man sige, at hver har sine egne karakteristika. Fra den unge Cristiano, der skinnede i fodbold, til den nuværende udødelige veteran, hans alder har ændret sig, Ronaldo Fodboldtrøje nummer har ændret sig, og hans hold er ændret, men det, der forbliver uændret, er hans effektive scoringsrate.

Selvom Ronaldo er en kontroversiel figur, er der ingen tvivl om hans bedste skudevne, hans scoringsmomentum gennem årene og hans kampgejst og vilje til at vinde. Dette er Cristianos historie.