Home / Amrabat, En Talentfuld Spiller

Amrabat, En Talentfuld Spiller

Der er ingen tvivl om, at hvad Marokko gjorde ved dette VM vil blive husket i årtier, og selvom Sofyan Amrabat fortjener at blive fejret som en af holdets personligheder, har denne talentfulde spiller gjort mere i Qatar end mange andre. Forventes at blive en af de mest blændende spillere.

Amrabat er født i Holland og kom fra Utrecht i Eredivisie, før han spillede for Feyenoord, Club Brugge og Verona. I 2020 kom Amrabat til Fiorentina og valgte nummeret 34 Billige Fodboldtrøjer , som er tallet båret af hans ven Abdelhak Nouri, som fik en alvorlig hjerneskade. De tre et halvt år i Serie A har været til stor hjælp for hans vækst og har også gjort ham til en god defensiv midtbanespiller med både offensiv og forsvar.

Siden 17-årsalderen har Amrabat valgt at følge opfordringen fra sin hjemby og debuterede iført en Marokko Landsholdstrøje i 2017. Han sagde, at de 70.000 fans hjemme i Marokko gjorde ham beruset. En lokal stemning. Og hans optrædener i Qatar har også bragt ham opmærksomhed fra en række giganter, så hans rejse i fremtiden kan blive meget anderledes.