Home / Jürgen Klopps Syvende år Som Leder Giver Dårlige Resultater

Jürgen Klopps Syvende år Som Leder Giver Dårlige Resultater

Mange hold i Premier League-klubberne vil blive solgt. Chelsea og Newcastle United ændrede æraen sidste år, og i år er det Liverpools og Manchester Uniteds tur. Efter at Premier League havde erhvervet et stort antal højprisspillere, stod holdet også over for problemet med utilstrækkelige midler. I La Liga har både Barcelona og Real Madrid suspenderet planerne om at hente nye spillere, og de er godt klar over de problemer, der er forårsaget af løbende økonomiske udgifter. Premier League virker hård, men hvert hold lider også under en enorm finanskrise.

I slutningen af 2022 var der nyheder om, at Liverpool-ejeren planlagde at sælge holdet, men indtil videre er det næste mål ikke fastlagt. Det er Jürgen Klopps ottende år som leder af Liverpool, og han har stadig ikke brudt den syv år lange periode. Siden anden halvdel af sidste år er Liverpools præstation gået ned ad bakke, og nu er den faldet til en tiendeplads på Premier League-ranglisten. Dette er Liverpools værste resultat i fem år. Vil deres Billige Fodboldtrøjer stadig optræde i Champions League?

Jürgen Klopp huskede, at han under Borussia Dortmunds trænerperiode heller ikke var i stand til at fortsætte med at støtte holdet i det syvende år. På det tidspunkt var Jürgen Klopp meget tilbageholdende med at tage Borussia Dortmund Trøje af og forlade, han havde trods alt for mange gode minder her. Under trænerperioden i Mainz 05 trænede Jürgen Klopp også fra 2001 til 2008. Hvilken slags mentalitet skulle han stå over for sådan et skæbnesvangert arrangement?