Home / FC Barcelonas Anfører Sergio Busquets Har En Lykkelig Slutning

FC Barcelonas Anfører Sergio Busquets Har En Lykkelig Slutning

Den 34-årige FC Barcelona-anfører Sergio Busquets har en perfekt afslutning. Han vil annoncere sine afskedsnyheder med La Liga-mesterskabets trofæ. FC Barcelona har sikret sig La Liga-titlen fire runder før tidsplanen, og holdet vandt denne hæder igen efter fire år. Sergio Busquets er glad for at bære Barcelona Trøje for at afslutte sin ungdommelige karriere, det er tid for ham at sige farvel til holdet. Det er umuligt for FC Barcelona at give Sergio Busquets en langtidskontrakt, og han ønsker ikke at have for mange forviklinger med holdet, så det er det bedste valg at gå frit, når kontrakten udløber.

Efter at have set de op- og nedture, som FC Barcelona har oplevet i disse år, er Sergio Busquets meget rolig ved at tage af sted. Det er uklart, hvilken anden Billige Fodboldtrøjer Sergio Busquets vil bære næste gang, men han bør også bydes velkommen af andre hold. Styrken af Sergio Busquets eksisterer stadig. Han valgte ikke at blive i FC Barcelona, men han håber bare at efterlade et godt billede på dette hold.

I de senere år har FC Barcelona svigtet dedikationen fra for mange gamle spillere, og holdet har gradvist mistet sin nedarvede fodboldånd. Selvom Xavi førte FC Barcelona til at vinde La Liga-titlen igen, lykkedes det stadig ikke for holdets reelle styrke at nå en god tilstand. Der er stadig et stort styrkegab mellem FC Barcelona og Real Madrid, og Xavi skal vælge de bedst egnede spillere til at deltage i denne sommersigningsaktivitet.