Home / Mesterskabsbevidsthed Mellem Napoli Og AC Milan

Mesterskabsbevidsthed Mellem Napoli Og AC Milan

AC Milan var sidste sæsons Serie A-mester, så kan de hamle op med Napolis point i denne sæson? Efter et par måneder tog Zlatan Ibrahimović igen AC Milan Trøje på. Hans deltagelse er en uudslettelig fodboldånd. AC Milan ligger i øjeblikket på en fjerdeplads i Serie A, og deres største konkurrent er stadig Napoli. AC Milan er 18 point efter Napoli, hvilket er en scoring, der først kan indvarsles efter seks sejre. Det er ikke let for dem at udføre mirakler.

Den nuværende gruppe af spillere, der bærer Napoli Trøje , har en meget stærk mentalitet til at vinde, og de vil ikke let opgive deres jagt på mesterskabet. Sidste sæson, på grund af nogle dårlige ting, der skete, gik Napoli glip af den bedste chance for at vinde mesterskabet. På det tidspunkt, hvor meget håbede Napoli-spillerne på at give æren af et Serie A-mesterskab til Diego Maradona, der døde. Diego Maradona har stor betydning for Napoli, så hans død vækkede også spillernes vilje til at vinde mesterskabet.

Måske har Zlatan Ibrahimović vækket AC Milans vilje til at vinde mesterskabet i sidste sæson, så bliver Napoli også vækket af Diego Maradona? Argentina vandt mesterskabet igen på grund af Messis tilstedeværelse, og Napoli ønsker at vinde Serie A-mesterskabet igen, så hvem vil de stole på? Faktisk har Napoli allerede fortalt alle med 23 ubesejrede rekorder, at styrken af 11 almindelige spillere til at forene også er det mest kraftfulde våben på banen.