Home / Napolis Anderledes Vinderoplevelse

Napolis Anderledes Vinderoplevelse

Ingen ville have troet, at der i sommeren 2022 stadig blev hørt nyheder om spillere, der forlod holdet, og de ville faktisk vinde Serie A-mesterskabet i denne sæson. Efter afslutningen af 2021-2022 sæsonen er mange fremragende spillere i Napoli blevet set af andre klubber. Holdet byttede en række fremragende spillere for profit, hvilket førte til alvorlige uenigheder mellem spillere og trænere på holdet. Spillerne ønsker ikke, at holdet skal bytte holdkammerater. De skal trods alt forberede sig til UEFA Champions League i næste sæson. Desværre lyttede holdet ikke til spillernes bemærkninger til sidst.

Efter at fremragende holdkammerater blev byttet en efter en, var Napoli-spillerne ikke villige til selv at tage deres Billige Fodboldtrøjer på til træning, og de protesterede med strejker. I sidste ende, under den betingelse, at træner Luciano Spalletti fortsatte med at kommunikere med den øverste ledelse og spillere, solgte holdet gradvist ikke spillere igen. I begyndelsen af sæsonen 2022-2023 præsterede disse spillere iført Napoli Trøje fremragende. På den ene side er det at bevise eksistensen af spillernes sammenhold, og på den anden side er det at lade holdet se, at de også kan skabe mirakler.

Selvom Napoli blev elimineret fra Champions League, er de beærede over at vinde Serie A-titlen. Efter at Napoli slog Fiorentina 1-0, blev der afholdt en storslået mesterskabsceremoni i denne kamp. Siden Juventus' ni på hinanden følgende mesterskaber blev brudt, har der været en ny udviklingsrute i Serie A, der gør hvert hold fulde af lyst til mesterskaber. I disse tre år var Inter Milan og AC Milan de første, og i denne sæson realiserede Napoli igen drømmen om at vinde mesterskabet efter 33 år.