Home / Chelsea Satte Den Første Seks-kamps Tabsrække Nogensinde

Chelsea Satte Den Første Seks-kamps Tabsrække Nogensinde

Chelsea er en fuldstændig fiasko. Oprindeligt et stærkt fodboldhold, er det et tegn på direkte ødelæggelse på grund af indblanding fra national politik. Chelsea led en tabsrække på seks kampe for første gang i næsten 30 år, og holdets styrke eksisterer ikke længere. Måske var Frank Lampard allerede mentalt forberedt på at fejle, da Chelsea-chefen hyrede Frank Lampard tilbage som træner. Denne Chelsea Trøje har fuldstændig mistet sin betydning, og folk ser efterhånden ikke længere frem til deres kampe.

Chelsea er faldet til 12. pladsen i Premier League, hvilket er den mest tydelige tilbagegang i denne sæson. Med Liverpools kontinuerlige indsats i den sene kamp er de med succes rykket op på en femteplads. Hvad er den egentlige årsag til Chelseas fiasko? Kan denne Billige Fodboldtrøjer stadig kunne lide af unge spillere? På nuværende tidspunkt fortryder nogle spillere på holdet, at de kom til Chelsea. De forventede ikke, at holdets resultater ville være så dårlige.

Når vi ser tilbage for et år siden, var Chelsea stadig en klub i top fire i Premier League, og nu kan de samme spillere ikke længere spille en stærk rolle. Chelsea har brug for en god manager til at vende tingene, så hvilken manager er villig til at påtage sig ansvaret nu? Når du ser den dårlige situation i Chelsea nu, vil du tænke på de alvorlige konsekvenser af statslig indblanding.