Home / Ronaldos Vrede!

Ronaldos Vrede!

Al Nassr har lige vundet en sejr, men topspilleren i denne kamp, Ronaldo, formåede ikke at score i to på hinanden følgende kampe. Han brølede endda på banen, rev modstanderens billige fodboldtrøjerog fik til sidst et gult kort. Fans kan ikke lade være med at undre sig: Er dette stimuleret af Messi?

Den argentinske stjerne vandt den 8. Ballon d'Or, men som en anden superstjerne i sin generation var Ronaldo end ikke med på kandidatlisten. Dette kan gøre Ronaldo deprimeret, så Ronaldo er meget aktiv på banen. Processen var dog ikke smuk. Ronaldo missede 4 gode muligheder på banen. I desperation rev han endda sin modstanders fodboldtøj tilbudi stykker og skændtes med dommeren, hvilket udløste heftige diskussioner blandt omverdenen. Det skal siges, at Messis vinder af prisen har haft en indflydelse på Ronaldos præstation i denne kamp.

Derudover er Messi på den hotte søgeliste kun placeret som nummer 22, men Ronaldo er nummer 16, hvilket får fans til at spekulere på, om Ronaldos hold markedsfører igen. Fans mener, at Ronaldo ydmyger sig selv ved at springe ud på dette tidspunkt. Selvom striden mellem Messi og Ronaldo er afsluttet, er det ubestrideligt, at Ronaldo også er en superstjerne i fodboldhistorien!