Home / Værste Nederlag I Champions League I 6 år

Værste Nederlag I Champions League I 6 år

Champions League Group of Death er nået til anden runde. I denne kamp skal Paris Saint-Germain møde Newcastle United. Fans har allerede taget deres Billige Fodboldtrøjer på og venter på, at kampen starter. Disse to er velhavende hold, og vinderen er meget ventet af fansene. Og Paris Saint-Germain holder Mbappe, vil de skille sig ud i dette spil?

Jeg troede, at Paris Saint-Germain ville tage Newcastle United væk i Champions League-gruppespillet, men vi kan se, at Newcastle United direkte slog Paris Saint-Germain med overraskelse og besejrede Paris Saint-Germain 1-4. Fans iført Paris Saint-Germain trøje var skuffede. Efter nederlaget så Paris Saint-Germains træner Enrique grådig ud, og Mbappé var tavs. Det var det værste tab i Champions League i seks år og det værste tab i Champions Leagues gruppespil i 26 år. Paris har ikke kræfterne til at spurte om Champions League-mesterskabet.

Paris Saint-Germain har et luksuriøst lineup, men mangler sjæl og dedikation, hvilket også er hovedårsagen til deres nederlag i konkurrencen.