Home / AC Milan Overlever Modgang!

AC Milan Overlever Modgang!

I gruppe F i Champions League vendte AC Milan PSG 2-1 på San Siro, hvilket var ret overraskende. Fordi Rossoneris seneste form er så dårlig, stemte de fleste på PSG før kampen.

Men hvordan kan de soldater, der bærer rød og sort Billige Fodboldtrøjer nemt give op? Over for Paris' skræmmende offensive linje var Milans forsvar helt fantastisk. Især over for samarbejdet mellem Mbappe, Muani, Dembele og andre, blev Maignans evner meget testet. Det mest glædelige er, at Leo tog titlen som "Lazy King" og blev en vigtig vinder for Milan i dette spil.

Warriors forsvarede deres AC Milan Fodboldtrøje indtil slutningen og forsvarede deres hjemmeherlighed. Det er netop fordi Milan vandt, at situationen i gruppe F blev endnu mere turbulent. Den nuværende scoreforskel mellem de fire hold er kun 3 point. I teorien har de stadig mulighed for at kvalificere sig. Konkurrencen i dødens gruppe er hård. Det er værd at nævne, at Milan tjente i alt 10,52 millioner euro på dette spil, hvoraf 7,72 millioner euro kom fra billetter til 76.000 fans og 2,8 millioner kom fra at vinde bonusser.