Home / Sancho Er Den Anden Spiller, Der Forlader Manchester United I Vintervinduet

Sancho Er Den Anden Spiller, Der Forlader Manchester United I Vintervinduet

Sancho var allerede i en tilstand af opgivelse i Manchester United. Manchester United brugte oprindeligt 100 millioner på at bytte ham fra Bundesligaen. Uventet blev Sancho iført en Manchester United- Billige Fodboldtrøjer direkte reduceret fra en genial stjerne til en spiller kun ved navn. Indtil nu har Sancho været i strid med Manchester United-træneren. En af dem skal i hvert fald væk.

Manchester United har præsteret meget dårligt i den seneste tid, og de håber at ændre status quo gennem vintervinduet. Den første, der blev sendt væk, var van de Beek, og den anden var Sancho. Han var den anden handel efter van de Beek. Sanchos tilbagelån til Borussia Dortmund i Manchester United FC Trøje er ved at blive gennemført. Borussia Dortmund brugte kun i alt omkring 3 millioner euro på denne låneaftale. Man kan sige, at Manchester United virkelig tabte penge på Sancho.

Det tog kun Sancho to en halv sæson at gå fra sit højdepunkt til sit nuværende niveau, og han er kun 23 år gammel. Hvis han ikke genvinder sin styrke, vil hans fremtidige herlighed stoppe i denne alder.