Home / Real Madrids Sejrsrække På Fem Kampe

Real Madrids Sejrsrække På Fem Kampe

Det nye Santiago Bernabeu Stadium er færdigbygget, men Real Madrids rejse i den nye sæson har ikke været glat: Benzemas afgang har efterladt nr. 9 billige fodboldtrøjerledig indtil nu, og Courtois, Militão og Vinicius er blevet skadet den ene efter den anden. .

Bellingham kan dog være den største trøst for Bernabeu-fans i den nye sæson. Englænderen behøvede ikke at tilpasse sig. Han scorede i de første fire runder af La Liga og erobrede de kræsne Real Madrid-fans i ekstrem hurtig hastighed. I hjemmekampen mod Real Sociedad, på Bernabeu-tribunen, fik ni ud af ti fans iført Real Madrid fodboldtrøjeBellinghams nummer 5 trykt på sig.

Det skal siges, at Takefusa Kubos vidunderlige præstation siden den nye sæson er nok til at tilfredsstille hårde Real Sociedad-fans. Han hjalp Barrenetxea med at åbne scoringen på Real Madrids hjemmebane. Real Madrid kontraangreb dog meget hurtigt! Med udgangspunkt i Valverdes verdensbølge og Joselus hovedstød for at score, vendte Real Madrid hurtigt om. Bellingham scorede ikke i dette spil, men han er stadig Bernabeu's darling, og Joselu modtog også uniformsang fra Bernabeu-fansene.