Home / Villa Skulder Premier League-ære

Villa Skulder Premier League-ære

Med Liverpool og West Ham United elimineret, er Aston Villa blevet Premier Leagues eneste flamme i den europæiske konkurrence. Det var et mareridt 24 timer for Premier League, kendt som den "første liga i verden". UECL er måske ikke så vigtig, men Villa bærer Premier League-æren i øjeblikket.

Aston Villas proces med at komme ind i UECL-semifinalerne var meget farlig. Da de var bagud med 2-0 i udekampen, udlignede Cash, iført nr. 2 Aston Villa fodboldtrøje, den samlede score og trak kampen i forlænget spilletid. I straffesparkskonkurrencen, afhængig af verdensmesteren Emiliano Martínez' enestående præstation, gik Villa endelig videre til semifinalen.

Efter kampen fejrede Martinez, iført en målmand billige fodboldtrøjer, vildt med sine holdkammerater og dansede endda som svar på fansens bub fra stedet, hvilket igen gjorde de franske fans så vrede. Historierne om sejr og nederlag hænger altid sammen, og der var børnefans af Lille, der græd og var meget triste.

I 28. runde af La Liga besejrede Real Madrid Celta Vigo 4-0 på hjemmebane. Bellingham, der var suspenderet, kom til Bernabeu for at heppe på holdet. Efter kampen opdaterede han sine nyheder og takkede fansene for deres støtte.

Bellingham postede et billede af sig selv smilende på tribunen. Denne gang havde han ikke en Real Madrid Trøje  på som sædvanligt, men var iført en grå afslappet rullekravetrøje. Og skrev: "Ingen kan tage mit smil væk, tak for den kærlighed, du bringer mig." Dette er for at takke de fans, der holdt banneret for at støtte ham.

I slutningen af Real Madrids uafgjorte 2-2 mod Valencia scorede Bellingham, nr. 5 Billige Fodboldtrøjer , men dommeren fløjtede tidligt til slut. Bellingham blev udvist for at være uhøflig, da han protesterede over for dommeren. Efter kampen blev han suspenderet i to kampe af det spanske fodboldforbund.