Home / UEFA Champions League Mangler Serie A-hold

UEFA Champions League Mangler Serie A-hold

Der er ingen Serie A-hold i kvartfinalen i UEFA Champions League, hvilket er en overraskelse for mange fans. Sidste sæsons UEFA Champions League inkluderede AC Milan og Inter Milan, som stadig kæmper om chancen for at gå videre til finalen. Ingen af Fodboldtrøjer Outlet fra noget Serie A-hold dukkede op i denne sæson, og de blev glemt, efter de blev elimineret.

AC Milan og Inter Milan blev elimineret i top 16 i UEFA Champions League. De formåede heller ikke at kvalificere sig til kvartfinalerne, og deres UEFA Champions League-rejse sluttede i år. UEFA Champions League er meget vigtig for Serie A. Begivenheden kan øge synligheden af klubber og ligaer. Endnu vigtigere er billetindtægter og bonusser, hvad Serie A-hold har mest brug for. Sidste år havde Inter Milan mest at sige om indtægterne fra UEFA Champions League, og holdets økonomi var lettet. Inter Milan har stadig Serie A-titlen at glæde sig over denne sæson, hvor holdet fører AC Milan på andenpladsen med mere end ti point. Der er dog andre problemer, der skal løses i Inter Milan-holdet, og de kan muligvis bytte deres hovedspillere til sommer. AC Milan har lavet mange ændringer i begyndelsen af sæsonen, og holdet er ved at stabilisere sin andenplads i Serie A.

Den mest alvorlige tilbagegang i Serie A er Juventus, som endnu engang missede UEFA Champions League i denne sæson. Juventus kvalificerede sig ikke engang til UEFA Champions League, de var væk for længe. Inter Milan og AC Milan er i det mindste garanteret at dukke op i UEFA Champions League, og Juventus kan blive glemt af fans. Juventus Trøje nr. 7 vil minde fans om Cristiano Ronaldo. Holdet led for mange ting, efter at han forlod. I denne sæson stræber Juventus efter at kvalificere sig til UEFA Champions League. Som et Serie A-hold skal det konkurrere om ligaens hæder.