Home / Positive Tegn Før Europa Cuppen!

Positive Tegn Før Europa Cuppen!

Italien slutter sin rejse til USA med to sejre. Sammenlignet med snublekampen mod Venezuela i sidste kamp, stod de denne gang over for det stærkere Ecuador, og de spillede, hvad der engang blev betragtet som et traditionelt defensivt modangreb med lethed. Næsten alle spillere har fået træningsmuligheder under denne rejse, og det eksperimenterende 3421-system har givet et positivt signal, som har stor betydning for det kommende Europa Cup.

Kun 3 minutter inde i kampen hjalp Lorenzo Pellegrini, iført nr. 10 Billige Fodboldtrøjer , Italien med at tage føringen. I Europa Cuppen for tre år siden missede Pellegrini muligheden for at blive kronet med holdet på grund af en skade. Denne gang i Europa Cuppen vil han være hovedpersonen på dette hold.

I stoppetiden udnyttede Barella et kontraangreb og scorede, så stillingen blev 2-0. Barella, der spillede 53 kampe for sit land, bar anførerbindet for første gang og spillede hele kampen. I denne sæson har den italienske landsholdsspiller iført en Inter Milan Fodboldtrøje ikke været så god som forventet i klubbens offensiv, men han opretholder stadig høj effektivitet på landsholdet.