Home / Antony Matheus Scorer Sit Andet Mål I Sæsonen

Antony Matheus Scorer Sit Andet Mål I Sæsonen

Ingen har måske troet, at Antony Matheus' mål i 2024 ville hjælpe Manchester United med at spille med Liverpool. Da Manchester City stadig var bagud Liverpool 1-2, brød Alejandro Garnacho i kampens 87. minut ind i straffesparksfeltet fra venstre og sendte bolden videre til Antony Matheus. Efter at Antony Matheus fik bolden i straffesparksfeltet, overfor Wataru Endos stærke defensive evner, valgte han at vende og feje målet med højre fod. Denne gang var Antony Matheus' tur ikke længere en joke, men hjalp Manchester United til at score et effektivt mål.

Alle ved, at i den sidste kamp mellem Manchester City og Liverpool, var det netop på grund af Wataru Endos suveræne defensive evner, at De Bruyne ikke præsterede godt. Efter at Antony Matheus scorede sit andet mål i sæsonen, trak han begejstret op på holdets emblem på sin Manchester United Trøje og sagde, at han endelig nåede det mål, han ønskede. Måske vil ingen spillere forblive rolige efter deres egen dårlige præstation, og hvor ivrige de er efter at hjælpe holdet med at vinde.

Antony Matheus brølede for at lufte alle de klager, han havde denne sæson. Han formåede faktisk ikke at leve op til forventningerne fra træneren og fansene, men han længtes også efter at præstere godt i sit hjerte. Når hver spiller vælger at bære en Billige Fodboldtrøjer , kan de ikke gøre det hele for økonomisk vinding, halvdelen af det er for drømmen i deres hjerte. Manchester United besejrede Liverpool 4-3 i FA Cup'ens kvartfinale og gik med succes videre til semifinalen.