Home / Pedri Græd Stille På FC Barcelonas Bænk

Pedri Græd Stille På FC Barcelonas Bænk

FC Barcelonas ungdomsakademi har aldrig manglet talent, men holdet overforbruger unge spillere. FC Barcelonas økonomiske problemer forhindrer det i at få bedre signinger, og holdet kan kun holde unge spillere med i spillet. FC Barcelona Trøje er fuld af vægt i unge spilleres hjerter, og skader er uundgåelige i de tidlige stadier af deres karriere.

Frenkie de Jong blev skadet i kampen for FC Barcelona. Det smertefulde udtryk i hans ansigt, da han lå på banen, kunne ikke forudsige, at Fodboldtrøjer Outlet ville være beskidt. Pedri på bænken så på Frenkie de Jongs situation, hans triste udtryk græd stille. Pedri vidste, at Frenkie de Jongs skade var alvorlig, og hans holdkammerater led skaden med smertefulde udtryk. FC Barcelona har ingen mangel på fremragende unge spillere. Ansu Fati og Pedri er begge spillere, der er plaget af skader. De kunne have haft en fantastisk karriere, men nu er deres situation meget dårlig. Gavi er kendt for sin hårde stil i FC Barcelona, og han var ikke immun over for alvorlige skader. Nu kan Gavi kun stå over for resultatet af at blive refunderet for sæsonen. Han ønsker også at deltage i dette års UEFA European Football Championship. Pedri fældede tårer, ikke kun fordi han forstår Frenkie de Jongs smerte, men også fordi han forstår den skade, som skader kan gøre på professionelle atleter.

Pedri er ikke længere den optimistiske spiller, han engang var. Han er blevet tortureret af skader og er ude af stand til at opfylde sine talenter. Pedri kan heller ikke besidde fremragende fysisk kondition, og hans status er blevet en glasmand, der let kommer til skade. Som cheftræner for FC Barcelona begyndte Xavi også at spille for holdet som spiller. Xavi blev cheftræner, men hjalp ikke de unge spillere. Han ville kun indirekte skade de unge spillere for at forbedre FC Barcelonas rekord.