Home / Rivaliseringen Mellem To Formidable Premier League-rivaler Gennem Det Seneste årti

Rivaliseringen Mellem To Formidable Premier League-rivaler Gennem Det Seneste årti

Det er sjældent i livet at møde en modstander, som de kan lide, og når farvel kommer, føler de sig kun triste. Selvom både Liverpool og Manchester City var ivrige efter at vinde en kamp, så den endelige lodtrækning ikke ud til at påvirke begge parters følelser. I de seneste ti år har Premier League været ledsaget af faldet i Manchester Uniteds styrke. Liverpools og Manchester Citys styrke har understøttet ligaens fremgang.

Mens Chelsea gradvist mister sin styrke, er Manchester City og Liverpool stadig stærke repræsentanter i ligaen. Da Jürgen Klopp meddelte, at han ville forlade Liverpool i slutningen af denne sæson, følte Pep Guardiola en ubeskrivelig sorg i sit hjerte. I løbet af de sidste ti år har Pep Guardiolas og Jürgen Klopps trænervækstoplevelser været meget ens. De arbejdede begge hårdt for deres respektive ansvar i forskellige Billige Fodboldtrøjer . Nu hvor en magtfuld modstander faktisk vælger at forlade, vil han miste sjov og passion ved konkurrence i fremtiden.

Kampen endte uafgjort 1-1, og ingen af holdenes præstationer var perfekte. Måske er dette spil som livet, der er for mange op- og nedture, og ufuldkommenhed kan forklare meningen med livet. På bare ni år har denne Liverpool Trøje vundet alle de mesterskabshæder, de ønskede, og Jürgen Klopp har ikke fortrudt det store. Da Jürgen Klopp desværre så de spillere, han personligt havde dyrket og dyrket, forlade én efter én, så var hans afgang fra Liverpool også en skæbnesvanger afslutning.