Home / Bayern München Satte Sabitzer Til Salg

Bayern München Satte Sabitzer Til Salg

Sabitzer er medlem af Bayern München og medlem af Manchester United. Efter at have været i hænderne på Sabitzer vendte han dog tilbage til Bayern München. Og Sabitzer fik ikke chancen for at spille i en Bayern München- Billige Fodboldtrøjer . Nu er Sabitzer i en akavet position.

Sabitzer har tidligere udtalt offentligt, at han ønsker at fortsætte med at spille for Manchester United. Der er heller ikke plads til Sabitzer i Bayern München. Sabitzer er blevet offentligt solgt af Bayern München, og han er også prissat til 25 mio. Det siger sig selv, hvem denne pris er til. Så er Manchester United villige til at betale denne pris for Sabitzer?

Faktisk, angående hvorvidt Manchester United skulle introducere Sabitzer, kom Manchester United-fans også med deres egne svar og tænkte overvældende, at de ikke skulle købe det. Sabitzer iført en Manchester United FC Trøje Uanset personlig præstation, skadessituation, position, transfersum og træning af unge spillere, er Manchester Uniteds efterspørgsel efter Sabitzer ikke særlig vigtig. Derfor er muligheden for, at Sabitzer vender tilbage til Manchester United, ikke stor.