Home / Det Franske Fodboldforbund Lader Lionel Messi Se FIFA World Cup Trophy

Det Franske Fodboldforbund Lader Lionel Messi Se FIFA World Cup Trophy

Frankrigs fans er gladest i 2018, hvor landsholdet med succes vandt FIFA World Cup. Efter den internationale konkurrence var den Frankrig Trøje elsket af mange fans. Det franske fodboldforbund fik Lionel Messi og andre spillere til at se FIFA World Cup Trophy, den mesterskabspris, som Argentinas stjerner eftertragtede.

Før det argentinske fodboldlandshold nåede FIFA World Cup finalen i 2014, stirrede Lionel Messi dybt på FIFA World Cup Trophy. Lionel Messi var stadig ung på det tidspunkt, han var en fremragende kaptajn for det argentinske fodboldlandshold, men virkeligheden tillod ham ikke at opnå sin drøm om at vinde mesterskabet. Sidste år vandt Lionel Messi endelig sin første landsholdstitel, Copa América-titlen. Og dette år er endnu vigtigere for ham, han er ved at møde FIFA World Cup i slutningen af året. Selv på fødselsdagen for Lionel Messis søn Mateo Messi skiftede hans børn til de nye Argentina Trøje . Det franske fodboldforbund åbnede rummet til FIFA World Cup Trophy for Lionel Messi, Neymar og andre spillere, der så trofæet personligt. Uanset om det er Lionel Messi eller Neymar, ser de på FIFA World Cup Trophy med længsel.

Dette års FIFA World Cup er sidste gang for mange professionelle spillere at deltage, og det er også sidste chance for mange spillere for at dyste om mesterskabet. Paris Saint-Germains Kylian Mbappé er klart heldigere end sine holdkammerater, da han allerede har hjulpet det franske fodboldlandshold med at vinde titlen i 2018. Hvis Lionel Messi formår at føre det argentinske fodboldlandshold til en FIFA World Cup titel i år, vil hans karriere blive kronet med en Grand Slam of Champions.