Home / Manchester United-generaler Støder Sammen Igen

Manchester United-generaler Støder Sammen Igen

Manchester United er et hold med mange konflikter mellem træneren og spillerne. Vi ved, at siden nederlaget mellem Manchester United og Arsenal er konflikten mellem Manchester United-træneren og Sancho direkte steget til overfladen. Derfor stiller mange fans spørgsmålstegn ved, om Sancho vil være i stand til at bære Manchester United-Billige Fodboldtrøjer i fremtiden.

Manchester Uniteds klager mellem Ronaldo og træneren og nu Sancho. Dette er ikke længere et klagepunkt mellem Manchester United og de eneste to personer. Blandt dem er Di María, Pogba, Lukaku. Disse spillere plejede at bære Manchester United FC trøje i dag, men til sidst forlod de alle holdet vredt. Sancho ser ud til at være den næste stjerne, der forlader Manchester United på grund af konflikten mellem generalerne, og tegnene er begyndt at dukke op.

Erik ten Hag så ikke ud til at løse konflikten med Sancho, stillede direkte og åbent spørgsmålstegn ved Sanchos formåen og postede et opslag på sociale medier for at være hård. Det er klart, at det er meget svært for de to sider at genforenes efter at have brækket spejlet.