Home / Manchester United Trøje Med Tryk Det Var Noget Lille

Manchester United Trøje Med Tryk Det Var Noget Lille

Manchester United Trøje Med Tryk  Det var noget lille, jeg kunne gøre, og noget, som jeg planlægger at blive ved med at gøre i fremtiden og forhåbentlig udløse en meningsfuld samtale omkring det."

Rapinoe knælede endnu en gang, mens den amerikanske nationalsang med landsholdet, før amerikansk fodbold vedtog en siden-tilbagekaldt politik, der ville kræve, at spillere skulle stå. Ved VM for kvinder i 2019 i Frankrig og nægtede at synge, hvilket førte til kritik fra Trump. Adspurgt om, at han mente, at Rapinoes handlinger var passende, sagde Trump til The Hill: "Nej. Det tror jeg ikke."

Floyds død i maj 2020 tilskyndede til stærk støtte og solidaritet fra atleter og sportsfigurer verden over, hvor spillere på tværs af Premier League, Bundesligaen, MLS og mere fredeligt protesterede ved at tage et knæ.

I Premier League blev spillernes navne erstattet Fodboldsæt Til Børn  af 'Black Lives Matter' i de første 12 kampe i den genstartede sæson, hvor flere spillere viste solidaritet ved at knæle før det første fløjt.