Home / Cristiano Ronaldo Og Son Heung-Min Er I En Lignende Situation

Cristiano Ronaldo Og Son Heung-Min Er I En Lignende Situation

Sidste sæsons Premier League Golden Boot var Son Heung-Min, som også var det første asiatiske folk i ligaen til at vinde denne pris. Cristiano Ronaldo vandt sølvstøvlen i sidste sæson, hans bedste tilbagevenden til Manchester United. Cristiano Ronaldos Manchester United Trøje har altid været dækket til i denne sæson, og han og Tottenham Hotspurs Son Heung-Min har brugt mere og mere tid på bænken.

Cristiano Ronaldo og Son Heung-Min havde begge konsekvente målscorertal i sidste sæson, men de har endnu ikke scoret deres første mål i denne sæson. Son Heung-Min elsker Tottenham Hotspur Trøje , men han bliver blokeret af modstanderens stolpe og kan ikke score. Premier League har spillet flere runder, og de er i samme situation uden at score et mål. Son Heung-Min er ivrig efter at bryde igennem pinligheden ved ikke at score denne sæson, og selv cheftræner Antonio Conte er ved at blive utålmodig. Son Heung-Min blev tidligt erstattet af cheftræner Antonio Conte, og hans utilfredse udtryk var fyldt med skuffelse. Hovedårsagen er, at Tottenham Hotspurs tidligere målscorere ikke er Son Heung-Min og Harry Kane, og der er en ekstra Dejan Kulusevski imellem dem. Sidste sæsons Premier League Golden Boot gjorde Son Heung-Min til en defensiv modstander for andre hold, og han ville gradvist miste sin plads i hovedrollen uden at score.

Cristiano Ronaldo vil have en mere stabil mentalitet end Son Heung-Min, han bliver først sur, når han ikke kommer ind i kampen. Men han fulgte træner Erik ten Hags ordrer, og han ville også give sine holdkammerater mere opmuntring fra bænken. Manchester Uniteds rekord bliver gradvist bedre, og fans er ivrige efter at se Cristiano Ronaldos første mål i den nye sæson.