Home / Jorge Mendes Kæmper For Det Sidste Transfervindue

Jorge Mendes Kæmper For Det Sidste Transfervindue

Den travleste spillers agent denne sommer har været Jorge Mendes, som har haft travlt med transferen af Cristiano Ronaldo. Med transfervinduet stadig et par timer væk, kæmper Jorge Mendes stadig for det sidste minut. Jorge Mendes forstår Cristiano Ronaldo bedst, vel vidende at spillere ikke længere er knyttet til Manchester United Trøje .

Transfervinduet er omkring seks timer fra lukning, og de timer har været en pine for både Jorge Mendes og Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Manchester United sidste år var fuld af håb, blot for at tabe Champions League et år senere. Cristiano Ronaldos fokus på konkurrencen er FIFA World Cup først, efterfulgt af UEFA European Football Championship og UEFA Champions League. Men Cristiano Ronaldo har ændret mening, og han er nu seriøs med at kvalificere sig til UEFA Champions League. Som Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes står han også bag spillerens idé. Så den travleste person denne sommer er Jorge Mendes, men han har endnu ikke hjulpet Cristiano Ronaldo med at gennemføre transferen. Og fans har efterhånden opdaget, at transfer af spillere ikke er en simpel sag. Cristiano Ronaldos afgang kræver først godkendelse fra Manchester United.

Cristiano Ronaldo ønsker at skifte til Real Madrid, men hans tidligere hold er ikke positive over for transferen. Cristiano Ronaldo mangler Real Madrid Trøje nummer 7, fortiden, der bragte ham de bedste minder fra hans karriere. Cristiano Ronaldo forlod Manchester United for første gang, en spiller Real Madrid desperat ønskede, men hans anden afgang kom med en anden situation. Den nuværende agent Jorge Mendes er den bedste arbejdspartner for Cristiano Ronaldo, og han kæmper stadig for spillernes bedste.