Home / Lionel Messi Nærmer Sig Et år I Paris Saint-Germain

Lionel Messi Nærmer Sig Et år I Paris Saint-Germain

Mange FC Barcelona-fans så velkomstceremonien på Nou Camp Stadium, og de blev mindet om, at Lionel Messi havde været væk i præcis et år. Lionel Messi nærmer sig også et år i Paris Saint-Germain, et år, der har bragt ham karrierens lavpunkt. Lionel Messis nr. 30-Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje er stadig elsket af fans i den nye sæson, og selv merchandising-salget af Kylian Mbappé har ikke overgået ham.

Lionel Messis familie er stadig glad, og han er stadig far til tre. Hans karakter er stadig meget lavmælt, og hans smil kan altid helbrede sårede mennesker. Men Lionel Messis kærlighed til FC Barcelona har ændret sig, alt takket være tidligere præsident Joan Laportas beslutninger. Lionel Messi forlader holdet, som tidligere formand Joan Laporta ønsker, men formanden forbruger stadig stjerner for profit. Lionel Messi har ikke nævnt FC Barcelona siden han kom til Paris Saint-Germain, han vil savne det i sit hjerte, men vil ikke nævne det foran nye fans. Han vender også tilbage til Spaniens hjem igen, og han vil fortsætte med at autografere de FC Barcelona Hjemmebanetrøje , som fans tager ud. Men fans har glemt, at Lionel Messi ikke længere tilhører FC Barcelona, han er allerede et idol for Paris Saint-Germains fans.

Lionel Messi kan slå mange modstandere i sin karriere, og han har bevist sig selv i fodbold. Alligevel har den tidligere formand Joan Laporta altid såret den tidligere kaptajn, og byder Robert Lewandowski velkommen på et-årsdagen for Lionel Messis afgang. Nu har FC Barcelona lært at bruge gearingsprincippet til at rekruttere, men Joan Laporta har ignoreret det store problem med spillerregistrering.