Home / De 32 Bedste Hold I Champions League Er Alle Frigivet

De 32 Bedste Hold I Champions League Er Alle Frigivet

Med København, Dinamo Zagreb og Glasgow Rangers, der har vundet de sidste tre play-off-konkurrencer, er UEFA Champions Leagues top 32-hold i 2022-2023 alle ude. Den 26. august afholdes lodtrækningen i UEFA Champions Leagues gruppespil 2022-2023 på Ataturk Olympic Stadium i Istanbul, Tyrkiet. På det tidspunkt vil de 32 hold, der er gået videre til hovedkampen, afgøre den endelige gruppe og modstandere. Eredivisies kraftcenter Ajax rykkede ind i Pot 1 ved hjælp af en forlængelse i henhold til tierreglerne.

Så i dag har vi muligheden for at introducere den tredje billige fodboldtrøjeraf den nye Ajax 2022-2023-lancering den 24. august. Den lette guldbaserede trøje har røgfyldte vandmærker på 9 af Amsterdams mest berømte gadefodboldbaner, Amsterdams fodboldgeniers vugger. De røde og sorte lodrette striber samt det hvide klubvåben og sponsorlogoer afspejler farverne på byens flag. Vintage Ajax Daily Paper badge på bagsiden af trøjen. Derudover fuldender sorte shorts og Savanna-strømper trøjen.

Den nye AFC Ajax fodboldtrøjeminder os om det udebanedragt, vi havde på i sæsonen 2018-19. Nu bliver trøjen andetvalget til den europæiske konkurrence i den nye sæson, og tredjevalget efter hjemme- og udetrøjerne i hjemlige ligaer og pokalturneringer. Kan du lide Ajax 22-23-trøjen fra adidas og Daily Paper?Hvis du har brug for sådan en trøje, bør rojerudsalgdk.com have dig dækket.