Home / Eriksens Verdensbølgescorer

Eriksens Verdensbølgescorer

I femte runde af UEFAs gruppe A besejrede Kroatien Danmark med 2-1. Den plaid billige fodboldtrøjertrak eventyrriget fra førstepladsen.

Ingen af siderne opnåede noget i første halvleg. I anden halvleg åbnede Sosa scoringen. Den danske midtbanespiller Eriksen bar en sort Danmark landsholdstrøjeog scorede et meget vidunderligt langskud i de sidste 13 minutter til 1-1. Men to minutter senere omskrev Majer, der kom fra bænken, scoringen og slog sejren til Kroatien. Kroatien er i øjeblikket øverst på ranglisten og vil sandsynligvis nå kvartfinalen i Nations League. Du kan være opmærksom på trojerudsalgdk.com, vi vil opdatere en masse nye nyheder ofte, og vi vil frigive en masse vigtige nyheder i den første tid.

Zlatko Dalic, den første til at ankomme til pressekonferencen, var glad for stort set at have blokeret Danmarks chancer: "Jeg lykønsker vores spillere mod et stærkt dansk hold, et hold med høj kvalitet Godt hold, der spillede rigtigt. Vi så også et godt Kroatien, især i anden halvleg. Det var en god kamp med meget løb og aggression. Jeg skal være glad og lykønske alle igen."