Home / Tang Jiali Er Kommet Til Madrid CFF

Tang Jiali Er Kommet Til Madrid CFF

Den 11. august annoncerede CFF i Madrid, Spanien officielt, at den kinesiske kvindelige fodboldspiller Tang Jiali vil slutte sig til holdet. Spilleren vil bære nr. 10 fodboldtrøje kvinderog blive den første kinesiske spiller til at spille i La Liga Women's Football League.

Tang Jiali, med tilnavnet "MEMO", blev født i Heilongjiang, Kina i 1995 og er 27 år i år. Den kinesiske midtbanespiller har repræsenteret landsholdet i forskellige konkurrencer. Siden 2014 har hun båret det kinesiske landshold billige fodboldtrøjer72 gange og scoret 31 mål. I sidste sæson kom hun til Tottenhams kvindefodboldhold på lån fra Shanghai Rural Commercial Banks kvindefodboldhold og scorede 1 mål i 13 kampe. Hun er den første kinesiske spiller, der har spillet i den engelske Superliga for kvinder.

Den nye Madrid CFF-fodboldspiller vil bruge sit ubestridte talent, scoringsevne og erfaring til at konkurrere i de højeste ligaer. På det seneste har kvindefodboldens indflydelse været stigende. På nuværende tidspunkt er der 16 hold i La Liga kvindefodbold, herunder Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid. Sidste sæson lå Madrid CFF på en 13. plads i stillingen, som tilhører midterholdet. Ser frem til pigernes vidunderlige præstationer.