Home / Ronaldo Eksploderer På Instagram

Ronaldo Eksploderer På Instagram

Der er ingen mangel på Manchester United på den varme søgeliste, og den velkendte ejer af nr. 7 billige fodboldtrøjer-Cristiano Ronaldo skrev på Instagram: "Når jeg giver et interview om et par uger, vil de kende sandheden. Medierne er lyver. Jeg har en notesbog, i de sidste par måneder af de 100 nyheder, jeg skrev ned, var kun 5 rigtige. Forestil dig ting som dette. Hold dette råd."

Ifølge BBC, Sky Sports, "Manchester Evening News", og andre medier bekræftede, at Manchester Uniteds holdning også er begyndt at løsne sig, anses den 37-årige portugisiske superstjerne ikke længere som ikke til salg af de røde djævle, han kan vælger at forlade holdet, hvis han kan finde en sælger, men han vil ikke. Vil tage initiativ til at sælge spillere, alt afhænger af spillerens uafhængige handlinger, forudsætningen er at finde et næste hjem. De Røde Djævle er bekymrede for, at Ronaldos nyhedsindstilling vil påvirke holdet, hvilket yderligere vil forringe den i forvejen sløve omklædningsrumsstemning. Den tidligere West Ham-angriber McAvinney sagde også: "Disse Manchester United-spillere er ikke gode nok, jeg er ligeglad med, hvad folk siger om Ronaldo, men de spillere, der spillede med ham, ønsker ikke at kæmpe for Manchester United fodboldtrøje, de sætter kun Playing fodbold for en levevej. Jeg er sikker på, at han tog den forkerte beslutning om at vende tilbage til Manchester United." Hvis du vil vide flere friske nyheder, kan du følge trojerudsalgdk.com.

Et andet hot spot på listen er verdens rigeste mand, Teslas administrerende direktør Elon Musk, hvis tweet udløste en diskussion på internettet, hvor han hævdede, at han ønsker at købe Manchester United. Det skal pointeres, at Musk ofte vil gøre noget højprofileret med vilje, og han har tidligere kaldt sig Arsenal-fan, så det er uklart, om han vil tage aftalen seriøst.