Home / Påskønnelse Af Manchester Citys 22/23 Udebanetrøje

Påskønnelse Af Manchester Citys 22/23 Udebanetrøje

For nylig har store klubber frigivet deres egne hjemme- og udebane billige fodboldtrøjer. Lad os i dag tale om en speciel ny trøje - Manchester City 22/23 sæsonens udebanetrøje med røde og sorte diagonale striber.

I 1960'erne og 1970'erne opnåede Manchester City Club bemærkelsesværdige resultater og blev verdensberømt. De røde og sorte striber på nutidens udebane Manchester City fodboldtrøjestammer fra den klassiske Manchester City-trøje i 1969. Udtænkt af klublegenden Malcolm Arison, blev de røde og sorte lodrette striber designet, hvilket var en favorit blandt fans på det tidspunkt. Det diagonale stribedesign på den nye udebanetrøje er en hyldest til de tre floder i Manchester City på holdets logo: Ewell River, Eric River og McNock River. Hele trøjen er stadig meget markant set fra det visuelle synspunkt, og overkropseffekten skal være cool. Forsiden af trøjen er bundet med diagonale røde og sorte striber, og bagsiden er et helt sort design, der giver fuld plads til spillerens navn og nummer. Brystannoncen vises i gult, hvilket stemmer overens med trøjens farve. Spillerversionen af trøjen vil være udstyret med PUMAs letteste præstationsjerseystof ULTRAWEAVE og dryCELL svedtransporterende teknologi for at hjælpe spillere og hold med at opnå den bedste sportspræstation på banen; ventilatorversionen af trøjen er lavet af 100 % genanvendeligt polyesterstof med klassisk dryCELL svedtransporterende teknologi.

Ligesom andre nye sæson PUMA trøjer, hvis du kan købe spillerversionen, anbefales det, at du køber spillerversionen, for overkroppsoplevelsen er virkelig fantastisk. Er du en fan med et begrænset budget, er ventilatorversionen også et meget omkostningseffektivt valg. Du kan følge vores officielle hjemmeside, og vi vil bringe dig den seneste batch af trøjer så hurtigt som muligt. Derudover er detaljerne i denne trøje, inklusive teamemblemer, logoer, reklamer osv., stadig meget smukke, og det er absolut ikke et tab at starte med en.