Home / Man Utd 2-1 Fulham, Eriksen Scorer For Man Utd

Man Utd 2-1 Fulham, Eriksen Scorer For Man Utd

Alejandro Garnacho var Uniteds helt mod Fulham, og tilføjede et mål i stoppetiden for at sikre holdet en sejr. Efter scoringen tog han sin trøje af og viftede med den, ligesom Messi og Ronaldo. Kom til trojerudsalgdkfor at købe en nr. 49 Manchester United Fodboldtrøje for at støtte ham!

Det var den 18-årige Garnachos første mål i Premier League, et mål, der imponerede hans holdkammerater. "Han har et stort talent. Da han forlod bænken, havde hans arbejdsmoral og hans talent en stor indflydelse på os. Så vi er meget glade for ham." Fernandez roste efter kampen. Den svenske landsholdsspiller Lindelof spillede hele kampen og præsterede meget godt!

Samtidig så vi ikke CR7 spille. Han sagde i et interview, at Fa følte sig forrådt. Og den danske stjerne Eriksen fejrede også sin 250. Premier League-optræden og scorede kampens første mål. Den danske landsholdsspiller har været en nøglespiller for Ten Hag, siden han kom til De Røde Djævle på en fri transfer. Spilleren er allerede fløjet til Qatar iført eventyrriget Billige Fodboldtrøjer , og jeg tror, vi snart vil se hans vidunderlige præstation. Lad os ønske det danske hold!