Home / Takefusa Kubo Bliver Den Første Japaner, Der Bærer Real Sociedad-skjorte

Takefusa Kubo Bliver Den Første Japaner, Der Bærer Real Sociedad-skjorte

Den 19. juli annoncerede Real Sociedad officielt, at Takefusa Kubo officielt var kommet med på holdet, og spillerne i den nye sæson vil bære nr. 14 Real Sociedad fodboldtrøje. Det forlyder, at de to sider underskrev en kontrakt indtil 2027, og Real Sociedad betalte 6,5 millioner euro for et 50% ejerskab af Takefusa Kubo.

Takefusa Kubo, 21, blev den første japanske fodboldspiller til at spille for San Sebastian, og hans ankomst vakte store forventninger fra fans. Tilbage i mandags havde Real Sociedad oprettet en ny officiel Twitter-konto på japansk. Da han ankom til Miramar Palace, tog Takefusa Kubo et sæt billeder med La Concha-bugten i baggrunden iført en billige fodboldtrøjermed "txuri urdin" på forsiden og hans navn "Take" og 14 på bagsiden. Formand Jokin Aperribay og sportsdirektør Roberto Olabe var ledsaget.

Takefusa Kubo sagde: "Først og fremmest vil jeg tilpasse mig holdets taktiske system og offensive og defensive rytme så hurtigt som muligt. Når alt kommer til alt, skal spillerne se deres sande præstationer på banen, så jeg vil arbejde hårdt for at vokse. Sidst sæson, japanske spillere optrådte i Europa League. er meget aktiv, hvilket også motiverede mig til endelig at vælge at slutte mig til Real Sociedad. Med hensyn til den nye sæson, da VM vil blive afholdt i løbet af sæsonen, vil spillernes præstationer før og efter VM kan svinge. Personligt foretrækker jeg at drage fordel af Vis individuelle form før VM, få to, tre eller flere mål så hurtigt som muligt."